Strange Life^^

Előfordul, hogy eltaszítod magadtól azt az embert, aki őszintén, tiszta szívéből szeret, mert közben egy olyas valakit szeretsz, aki nem érdemli meg... Ez egy Michael Jackson-os KITALÁLT történet, remélem tetszik :D

Friss topikok

Címkék

Archívum

Bevezető

2012.04.09. 20:27

szerző: ^^Barby^^

Mit tennél, ha Téged, és tánccsapatodat felkérné Michael Jackson, hogy legyetek a táncosai? Valószínűleg Bryanna McCay az elbűvölő személyiségét megtartja, hisz lényeg hogy önmagadat add. De azért nem könnyű egy hírességgel élni, ezt be kell vallani. A sok bonyodalom talán számít is valamit? És Te mit tennél, ha a főnököd, a világhírű énekes, minden nő álma, beléd szeretne? Szerinted ez igaz, szívből jövő szerelem, vagy csak egy fellángolás, ahogy szokott lenni a mai fiataloknál? És Te viszont szeretnéd Őt? Megkockáztatnád azt, hogy ha összejöttök, rajtatok fog csámcsogni a média? Hogy tönkre tegyenek? Szerinted a rajongók jó szemmel néznék ezt? Mindenesetre ha tudni szeretnéd, olvasd. ;) 

OLVASD EZT A BLOGOT IS, UGYAN AZ AZ ALAP, DE MÁSKÉPP! : semblance.blog.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tancolo-fantazia.blog.hu/api/trackback/id/tr374374040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása